Peff og ledertur

NB! Endringer i program!!

Da det viser seg at vi ikke blir så mange som drar på peff/ledertur blir programmet endret.

Vi reiser fra KIWI (pga loppemarked) Lørdag kl. 10.30

Vi skal til Horten, og overnatter på Norlandia Grand Ocean Hotel.

Kjøreplan:
Lørdag.
Avreise 10.30
Velkommen 11.30
Lunsj 14.00
Kaffe 17.00
Middag 20.00
Søndag.
Frokost 09.00
Avreise 13.00

Ta med skrivesaker, kalender, gode ideer og pent tøy til middag (ikke fjellstøvler!)
Vi dekker mat, drikke og annet betales av den enkelte.

Spørsmål?

Ring Espen


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…