Registrering på www.1skoger.org

Det er nå endelig mulig å registrere seg som brukere på hjemmesiden vår!

Dette medfører at de som sitter med lederposisjoner kan legge inn nyheter helt selv uten innblanding fra driftsansvarlig.

Vanlige speidere vil etterhvert få tilgang til medlemslister og telefon/e-post lister for speiderne i vår gruppe. Muligheten for å melde seg på turer og slikt vil også bli mulig.

Påmelding til neste års leir vil bli gjennomført via denne kanalen, så registrer deg NÅ! =)

Registrer deg her!

Alle som registrerer seg må bli godkjent som medlemmer av 1. Skoger Speidergruppe før de får tilgang til spesiell informasjon og nyhetspanelet.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…