Litt ymse informasjon (Oppdatert)

Litt kort info om nettstedet, dvd plater og turen til helga. Ingen ski denne helga, hvis ikke det kommer 50 cm snø til før i morra.

Det har kommet inn noen spørsmål på hvor det blir av DVDn fra Kandersteg 2004. Den er under utvikling, men ting tar tid! I tillegg til den DVDn så har jeg både skole og jobb å holde styr på, derfor tar det litt tid. Smør dere med tålmodighet, info kommer her på www.1skoger.org når den er ferdig. 🙂

Et annet spørsmål jeg får til tider er hvorfor ikke medlemslista, påmelding og gallerier etc. blir oppdatert. Som sagt ovenfor, har ikke tid til alt på en gang. Jeg jobber med et stort prosjekt for tiden, og derfor har jeg ikke tid til gjøre så mye med disse sidene akkurat nå.

Når det gjelder troppsturen i Januar så har jeg følgende tilbud: De som går på ungdomsskolen og oppover kan dra oppover på fredag hvis dette er ønskelig. Jeg blir med som leder. All transport og mat for fredag ordner patruljene selv, resten av helga går som normalt og patruljene må selv koordinere transport ned igjen. Oppmøte på Åskollen skole klokka 17.00. Det blir gitt informasjon om ski/ikke ski på torsdag, kom innom her igjen da!

PS: Legg også merke til telleren på denne siden. Når jeg skriver denne nyheten er jeg besøkende nr 7094, hva blir du? Mye besøk er bra, det viser at dere er interresert!

PS2: De som føler at Skog-O-Rama burde komme snart må mase litt på de som har ansvaret for å skrive innlegg der! Full skjerpings!

Ha en fortsatt god dag! 🙂


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…