Troppstur: 11-13 februar

Da er det igjen klart for troppstur, ikke dit man egentlig hadde planer om men…

Troppsturen går denne gang til vårt eget nabolag, Røysjømarka.

Det er viktig at man pakker godt med varmt tøy og velger en varm sovepose denne gangen. Vi skal nemlig ligge ute

Ta med:

 • Sovepose/underlag
 • Tallerken/bestikk/kopp
 • Varmt tøy
 • Gode sko
 • Drikke
 • Niste for 2-3 måltider
 • Lommelykt/kompass etc.
 • 30,- NOK til felles middagsmat
 • Godt humør

  Oppmøte:
  17.30 på parkeringsplassen ved Røysjøbommen, patruljene organiserer transport selv.

  Hjemkomst:
  15.00 på parkeringsplassen ved Røysjøbommen

  Vel møtt!


 • Åpen dag hos oss!

  Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


 • Velkommen til oppstart høsten 2021

  Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


 • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

  Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…