Jubileumsmerket er til å stryke på!

Merket som er laget til 80 års jubileet, er til å stryke på skjorten.

De som ikke har fått Jubileumsmerket ennå, vil få det i kveld på festen. Dette merket er til å stryke på, men vær litt forsiktig, for mye varme og for lenge oppvarming gjør at merket smelter og krymper. dette er ikke pent, verken på skjorta eller på strykejernet.

Merket monteres over venstre skjortelomme, en centimeter over og midtstilt over lomma

Vi deler ut ett merke til hver speider, men det er mulig å få kjøpt flere, til sekken, eller anorakken etc. da koster merket kr. 35,-


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…