TROPPSTUR

22. – 24. april drar troppen på sykkeltur til Hvaler. Meld deg på!!

Månedens troppstur går til Hvaler i Østfold. Programmet blir som følger:

Fredag 22:
kl. 1600 Avlevering av sykler på Speiderhuset
kl. 1653 Avreise med tog fra Drm. jernbanestasjon
kl. 1907 Fremme i Fredrikstad
Sykle til Tredalen

Lørdag
Sykkeltur i området

Søndag
Sykle inn til Fredrikstad
kl. 13.37 Avreise med tog
kl. 15.57 Hjemme i Drammen

Togbilletter koster for barn opp til 16 år 220,- tur/retur og 440,- for barn over 16 år.

Ta også med 30 kr. til felles middag.

Meld deg på her: espen.froysland@svelvik.kommune.no


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…