Speideraksjonen 2005

Denne uken (16-24. april) skal vi i 1. Skoger delta i den landsomfattende Speideraksjonen 2005.

Temaet for aksjonen er «Hjem igjen» og vil fokusere på flyktningers ønske om, og rett til å reise hjem når konflikten er over. Pengene som samles inn gjør at Flyktninghjelpen kan hjelpe flere barn og unge som er på flukt, først og fremst i Nord-Uganda. Aksjonen skal også bidra til å øke speideres kunnskap om hva det vil si å være på flukt.

Jeg oppfordrer alle til å stille opp å gjøre en innsats for speideraksjonen. Alt utstyret dere trenger til å gjennomføre aksjonen finner dere på speiderhuset. Husk speiderskjorte, skjerf og synlig identitetsbevis når dere går rundt. Lykke til med innsamlingen!

Med speiderhilsen
Kenneth Strømmen


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…