Nye patruljer

Troppsledelsen har bestemt at vi fra idag har nye patruljer. Det blir tre patruljer og disse kommer til å gjelde frem til sommeren.

De nye patruljene er:

Dingo:
Svein Erik
Helge
Vegard
Jens
Simen
Georg
Dingo har møte tirsdag kl.18 -19

Mort:
Susanne
Pia
Martin
Sille
Hanna Marie
Mort har møte tirsdag kl.16 -17

Hakkespett:
Sofie
Marita
Fredrik
Ronnie
Håkon
Robert
Hakkespett har møte tirsdag kl.17-18.

Det SKAL holdes møter hver vanlig tirsdag. Dersom patruljefører og assistent ikke kan møte skal troppsleder ha beskjed på forhånd!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…