Oppdateringer på gang

I løpet av de neste månedene vildet skje saker og ting på 1skoger.org

Det er nå klart for en stor oppdatering av nettsidene til 1. Skoger Speidergruppe. Forhåpentligvis vil den nye nettsiden være oppe innen august, men muligens før!

Det er nå opp til dere hva dere vil ha inn her!
Hva syntes dere mangler, noe dere ønsker på siden som ikke er her i dag? Det er lov å tenke utradisjonelt, og send inn dine forslag HIT!

Alle forslag mottas med takk, det er for dere denne siden er satt opp – og da burde dere få muligheten til å si hva dere syntes mangler…

psst: leirsangen er ute også… Leirsang


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…