Siste frist for påmelding til Landsleiren

Det er fortsatt noen av dere som ikke har meldt seg på landsleiren – Fri:05, men det er fortsatt ikke for sent….

Hvis du ikke vil gå glipp av årets stor speideropplevelse – landsleiren fri:05, må vi ha påmeldingen din innen 12. mai. De som har meldt seg på hittil er:
Sofie
Emilie
Nils Georg
Espen
Audun
Christina
Jens
Sille Kristiane
Linn
Susanne
Fredrik
Kenneth
Kristian
Hanna Marie
Svein-Erik
Pia Marie
Helge
Martin
Lasse

Står du ikke på lista er du ikke påmeldt! Det er noen av dere nye i troppen som fortsatt ikke har meldt seg på, så da er det bare å hive seg rundt!

Leiren koster 1700,- kr pluss reise og du melder deg på ved å sende e-post (se under artikkelen) til Kenneth eller bruke den tilsendte svarslippen. Alle påmeldinger må være bekreftet av foreldre/foresatte for å være gyldige.

For dere som er påmeldt, så mangler jeg fortsatt betaling fra mange av dere.

Med speiderhilsen

Kenneth Strømmen
gruppeleder

Meld deg på her: kenneth.strommen@netcom.no


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…