Innbydelse til planleggingstur

Denne invitasjonen gjelder patruljeførerne i de tre patruljene, alle ledere/hjelpere og alle i roverlaget!

Helgen 17.-19. juni reiser vi til Leikvinjar ved Hønefoss for å planlegge bl. annet neste halvår, leir i 2006, rekrutteringstur i september, pluss mye mer. Vi skal også på en tur ut, hvorhen det får dere vite på lørdag.
Oppmøte på Åskollen skole fredag kl. 18.00.

Ta med kalender, skrivesaker, gode ideer og brødmat, samt vanlig turutstyr for innetur.

Vi MÅ ha tilbakemelding om du kommer (og gjerne om du ikke kommer) slik at vi kan ordne transport, etc. Gi tilbakemelding her: espen.froysland@svelvik.kommune.no


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…