JOTA/JOTI 2005

Det er duket for årets største begivenhet, nemlig JOTA/JOTI!

Årets JOTA/JOTI blir i år som i fjor på speiderhuset med alle de fasiliteter det innebærer. Nå som vi har fått nytt kjøkken har vi fått en stekeovn vi kan bruke (pizza/anna ymse) og det vil også være et lite kjøleskap tilgjengelig.

Nytt av året er gjennomføring av JOTA. Dette er nesten det samme som JOTI, men her foregår kommunikasjonen via et radioapparat istedenfor med et tastatur. Vi gleder oss til å se hvordan dette blir!

Det oppfordres til å lese mer om JOTA/JOTI på dette nesttstedet.

I sammenheng med JOTI er det ofte mangel på maskiner. Arrangørene kan stille med ca. 10 maskiner, men trenger flere! Derfor går oppfordringen ut til alle som har en maskin til overs, ikke kast – men lever den for gjennbruk til bl.a. arrangementer som JOTI. Ta kontakt med Audun på 905 12 410 for mere informasjon. Dette gjelder alle typer maskiner og skjermer, det er spesielt manko på skjermer.

Det er også fint om så mange som mulig kan stille med egne maskiner på JOTI.

Mer informasjon om kjøreplaner og annet snacks kommer snart! Vel møtt og ta kontakt hvis du finner en gammel maskin i kjeller eller på loft ,)


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…