Tur til NM i speiding

Hvis du har lyst til å være med å heie fram Hakkespett under NM i speiding i Kristiansand må du se her.

Som kjent vant Hakkespett kretsbanneret, og kvalifiserte seg derfor til NM i speiding i Kristiansand. Nedre Buskerud krets setter opp buss til NM som går av stabelen 7-9.oktober (2.helg i høstferien). Denne bussen skal først og fremst frakte NM deltagere, men har også plass til andre som vil være med å se på.

Hvis det er noen som har lyst til å være med å se på, vil vi vurdere å arrangere enn troppstur til Kristiansand. Avreise vil sannsyneligvis bli fra Åskollen ca. 13.30 på fredag 7.10.

Har du lyst til å være med så si ifra til Kenneth eller Espen innen onsdag 28.9.

Speiderhilsen fra
Kenneth


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…