Vervekampanje Rekrutt 05

Vi drar igang høstens andre rekrutteringsprosjekt, og DU kan få fin premie!

Vi starter nå vervekampanjen i forbindelse med rekrutt 05.
Reglene er enkle: Verv nye medlemmer til troppen. den som verver flest vil få en fin premie. Oppstarten er i dag, og vervekampanjen varer frem til 1. desember.

Slik går du frem:
Dersom du verver ett nytt medlem til troppen, Sørg for at det blir fylt ut et innmeldings-skjema. Skjema får du ved å kontakte Kenneth, og det kan lastes ned fra hjemmesiden vår om kort tid. Før på skjemaet at du er ververen, og lever skjemaet til Kenneth eller Espen

LYKKE TIL!!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…