Småspeidergrupper

De nye småspeidergruppene er klare=)

De nye gruppene blir som følger:

Gruppe 1
Kamilla
Tine-Anette
Siri
Benedicte H
Celine
Andrine
Yngve
Adrian
Vegard
Johannes
Kim-Aleksander
Aleksander
Tommy
Kim
Jon
Sjur
August
Markus
Marius

Gruppe 2
Linnea
Anniken
Hannah
Maiken
Benedicte B.F
Marit
Anette
Bjørn-Sivert
Eirik
Michael
Zachariah
Andreas J
Martin
Magnus
Per-Magnus
Andreas J
Fredrikk
Jonas
Andreas H

Gruppe 1 skal ha møte fra 17.00-18.00 og gruppe 2 fra 18.00-19.00

Det var ikke alle som hadde skrevet navnet sitt på lappen de leverte om hvem de ville være i gruppe med, men jeg håper likevel at alle er fornøyde. Om noen skulle ha havnet i en gruppe som tidspunktet ikke passer eller at de ikke finner navnet sitt på lista er det bare å sende en mail til Emilie på emilie.broen@syztech.biz

Da ses vi på mandag!!!

Speiderhilsen
Emilie og Linn


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…