Invitasjon til foreldremøte

1. Skoger Speidergruppe inviterer herved alle foreldre til foreldremøte på speiderhuset, torsdag 17. november kl. 1900.

(For nye foreldre: speiderhuset ligger nedenfor Åskollen Skole, ved gang-/sykkelstien.)

Hovedtemaene for kvelden blir:

1. Generell informasjon om speideren og speidergruppa, som spesielt er rettet mot nye foreldre.

2. Presentasjon av foreldrelaget i speidergruppen

Den første delen av møtet vil være viet sak 1, hvor vi ønsker å gi informasjon om hva speiding er for noe, speiderutrykk/begreper og fortelle litt om 1. Skoger Speidergruppe. Etter sak 1 vil vi ha en enkel servering.
Vi oppfordrer spesielt nye foreldre til å møte opp!

Med speiderhilsen
for 1. Skoger Speidergruppe

Kenneth Strømmen
gruppeleder


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…