Sommerleir 2006

Her kommer første informasjon om leiren til sommeren!

Til sommeren reiser 1. Skoger sammen med 6. Drammen på korpsleir i tidsrommet 24.6.-1.7.2006.

Her følger litt informasjon, i tillegg vil vi anbefale at dere går inn på hjemmesiden til leiren:
LEIRINFO

Korpsleir arrangeres hvert 4. år og samler metodistspeidere fra hele Norge. Det er også åpent for andre speidergrupper å delta.

Korpsleiren i 2006 finner sted på Solhaug leirsted i Fredrikstad kommune. Leirstedet er opprinnelig en eldre husmannsplass som i dag er gjort om til bruk som leir- og kurssted. Områdene rundt er preget av spredte gårder og noe hytter. Stedet har nærhet til sjøen og skjærgården i Onsøy.

Har du lyst til å være med på leir, så bør du følge med på hva som legges ut av informasjon på internettsidene. Det vil også bli gitt ut et eget informasjonsblad som heter «»Dråpen»». Her vil det komme nødvendig informasjon om påmelding, pris, frister, forhåndsoppgaver, program og annen nyttig leirinfo.

Leirkontingenten er kr 1.600,-
Kr 200,- betales når man forhåndspåmelder seg.
Det gis søskenmoderasjon i leirkontingenten. 1. søsken betaler kr 1.600,-, 2. 3. osv betaler kr 1.400,-

Som dere vil se på hjemmesiden, står det noen datoer for påmelding. Disse skal dere ikke ta hensyn til, vi kommer tilbake med datoer for påmelding.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…