Troppstur Januar 2006 oppdatert!

På tide å komme seg ut i skogen og opp i trærne. Alle møter opp på LØRDAG klokka 10:00.

Jul og nyttår er endelig over og speidern er i full gang igjen. Helga 14 og 15 januar går ferden til toppen av Aronsløkka, til KFUM sin hytte der.

Oppmøte er på parkeringsplassen nedenfor tinghuset i byen klokka 10:00. Vi regner med å være hjemme igjen klokka 15:00 på søndag. Vi er da på bunn av Skiheisen i Aron klokka 15:00. Patruljene ordner transport selv.

Pakkeliste:
Ski/staver (skal være buntet ved avreise!)
Lue/votter
Varmt tøy til å være ute i
Sovepose/underlag
Mat til 2-3 brødmåltid
30,- til felles middag
Godt humør
Penger til heis opp Aron på lørdag (45,-)

Joggesko, trillebag og lignende er ikke veldig lurt… Ved oppmøte må man ha på seg gode sko og vinterklær + matpakke i lomma (ikke sekken!).

Spørsmål? Ta kontakt med Audun i så fall…

Vil du være med? send en sms til 90512410 med kodeordet TUR etterfulgt av navnet ditt eller send en mail til Audun.

Oppdatert: Beklageligvis er oppmøte flyttet til LØRDAG 10:00 på tinghuset for alle speidere.

Vel møtt!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…