Sommeravsluttning for småspeidern

Mandag 29. Mai er siste småspeidermøte før sommern, så da blir det grillig og film!

Mandag 29. mai blir siste småspeidermøte før ferien. Alle småspeiderne skal ha møte sammen, så begge gruppene må møte opp kl 17.00!!!
Vi skal grille litt utenfor speiderhuset, så ta med pølser og etterpå skal vi se film. Det er lov til å ha med seg litt snop til filmen. Vi regner med å avslutte rundt 19.30-20.00.

Håper på å se alle sammen på siste møte!

Speiderhilsen Linn og Emilie


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…