AVREISE – MS KORPSLEIR – SOLHAUG

Her finner du informasjon om reise til årets leir.

Avreise: oppmøte på Åskollen Skole lørdag 24. juni 2006, kl. 09.00

Hjemkomst: Åskollen Skole lørdag 1. juli 2005 ca. kl. 15.00

Vi reiser nedover til leiren med buss, sammen med 6. Drammen MS speidergruppe. Pakk ting du har brukt for under bussturen (f. eks. matpakke) i en egen sekk/bag el., da det ikke vil være mulighet til å få ting ut av sekken under turen.

Lurer du på noe kan du ringe til: Kenneth Strømmen tel. 32 80 10 96 / 92 80 06 18.

NB! Mange av dere har hverken betalt leir- eller medlemskontigent, begge disse må være betalt for å delta på leiren!

Med speiderhilsen
for 1. Skoger Speidergruppe

Kenneth Strømmen


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…