Tur 10. – 12. November

Troppstur til Krakosseter!

Helgen 10. til 12. November er det tur til Krakosseter. Vi reiser fra Åskollen skole kl. 18.00. Vi er tilbake på søndagen ca. kl. 15.00.

Ta med:
Sovepose/underlag
Helt skift
Tykk genser
Gode støvler
Brødmat
Bestikk/asjett
Regntøy
Lommelykt
30 kr til middag

Info om stedet:

Eiendommen er på omlag 50 mål, og ligger sør-vest for Holterkollen i Søndre Nittedal, ca. 3,5 km nord for Nittedal kirke. Det er bilvei praktisk talt helt frem. I tillegg til selve hyttene er det store vollområder, og vidstrakte og varierte skogsområder i områdene omkring.

Krakosseter


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…