Invitasjon til Førerpatruljesamling på Leikvinjar

Førerpatruljesamlingen 19. – 21. januar 2007 er for patruljeførere, assistenter og troppsleder. Samlingen er obligatorisk for de gruppene som skal delta på Hampshire 007.

Oppmøte: Leikvinjar fredag 19.januar kl 19.00
Det serveres mat rett etter åpning.
Avslutning: Søndag 21. januar 2007 kl 14.00

Ta med: Det du trenger for en helg på hytte, sovepose for å sove inne og klær for å kunne være ute. Skrivesaker og kopp.
Mat: Staben ordner alt
Transport: Troppene sørger selv for transport til Leikvinjar

– dere lærer hvordan drive førerpatrulje
– dere skal lage deres egen terminliste for patruljemøter
– dere starter patruljens forberedelser mot utenlandsleir

Meld dere på til Kenneth eller Audun så snart som mulig, jeg regner med at alle PEFF er og assistenter stiller.

Lurer du på noe spesielt (opplegg etc.)? Kontakt kretsleder Odd Kristian på mobil 48898634

Velkommen til første etappe på årets eventyr!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…