Utemøte for småspeiderne!!!

Jammen kom det ikke snø, og da blir det ikke noe problem med akemøte på Aabeljordet likevel

Mandag 22.01.07 blir det akemøte på Aabeljordet for alle småspeiderne i 1.Skoger.
Oppmøte er ved Aabeljordet kl. 17.00. for begge gruppene. Vi regner med å avslutte igjen rundt kl. 19.00.

Kle på dere godt, vi skal være ute hele tiden.
Det blir bål, så de som vil kan ta med pølser til å grille. Husk kniv til å spikke pølsepinne. Noe å sitte på kan også være lurt å ha med.
Har foreldre, søsken eller andre lyst til å være med er alle hjertelig velkomne!

Ser frem til en snøfylt kveld.

Speiderhilsen Emilie og Linn


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…