Troppstur til Røysjø 17-18 februar

Turen i februar går til nærområdet vårt på Røysjø, men det blir ikke sløvt av den grunn

Foreløpig påmeldte:
Fredrik
Sondre
Jens
Helge
Per Magnus

Er ikke navnet ditt her? Meld deg på!

Da er det igjen duket for troppstur, og denne gangen bør folk være med. De siste gangene har det vært labert oppmøte og dette er ikke bra. Hvis noen syntes turene våre har vært for rolige og kjedelige før så bør de følge med nå 🙂

Dette gjelder både speiderne i 1. Skoger og våre venner fra 4. Drammen.

Oppmøte på parkeringsplassen ved Røysjø klokka 10.00 på lørdag 17 februar. Derfra går vi på ski innover i marka (det går nok greit uten ski også hvis noen ikke har det tilgjengelig).
Vi er nede på parkeringsplassen på Røysjø klokken 15.00 på søndag.

Vi skal ligge ute i telt, så det er viktig at dere kler dere riktig og har med dere det dere trenger for å overleve ute i kulda.

Ta med:
Sovepose/underlag (varm sovepose!!)
Ski/staver/støvler (eventuelt gode varme sko)
Ullundertøy el.lign.
Vam genser
Ellers skift med utetøy
Lue og votter
Én vedkubbe
30,- til middag
Kopp/bestikk/asjett el.lign.
Drikke (ikke brus eller annet som ikke er ublanda!)
Brødmat for 3 måltider

Det er påmelding for denne turen. Si ifra til Troppsledern din at du skal være med. Enten kan du sende en epost til post@1skoger.org eller sende en sms til 90512410 med navnet ditt og at du skal på tur. Det er svært viktig at den som skal være med melder seg på slik at vi får handlet inn riktig mengde med middag bl.a.. Middag blir gryterett med ris.

Det blir masse uteaktiviteter på denne turen, en god oppladning før snøhuleuren neste måned ,)

Vi ses!

mvh
Troppsleder


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…