Skøytemøte

Mandag 19. Februar skal småspeiderne ut på isen!

Grunnet lite is på Åskollen, blir skøytemøte flyttet til Marienlyst kunstisbane. Alle må ha med skøyter. Det blir dessverre ikke noe mulighet for å grille pølser som vi hadde planlagt, men de som vil kan jo ta med seg litt varmt å drikke. Oppmøte for begge gruppene kl. 17.00 på marienlyst og vi avslutter der igjen kl.18.00. Om noen vil ha med bandyutstyr ol. er det mulighet for dette.

Har noen problemer med kjøring, så ta kontakt, begge lederne kjører bil…

Emilie


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…