ADVARSEL: Oppdatering av www.1skoger.org

I løpet av de neste to ukene vil det skje _mye_ med nettsiden vår!

Vi bytter tjenesteleverandør for www.1skoger.org og går også over til et portalsystem som heter DragonFly. Dette har jeg tilpasset til vårt bruk de siste 4 månedene og tror at dette nå er godt nok for vårt bruk.

Følg med fremover da dette blir en stor forandring fra hva vi er vant med i dag.

Dette vil tilsi at all informasjon som egentlig skulle vært gitt på nettsiden vår blir nå å få rett hjem i postkassa (epost altså). Så sjekk ofte!

17 mai blir som vanlig med oppmøte 07.45 på speiderhuset for flaggheis på Åskollen skole og toget går fra Marienlyst klokka 10.00. Denne informasjonen kommer altså på mail…

Vel møtt på det nye nettstedet vårt!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…