Småspeiderkonkurranse

I år som i fjor blir det småspeiderkonkurranse! Kanskje er det vi som vinner banneret i år!

SMÅSPEIDERKONKURRANSE

Ikke før vi har fått pakket ut sekkene etter en overnattingstur er det klart for enda et begivenhet, nemmelig småspeiderkonkurransen!
Småspeiderkonkurransen er en konkurranse mellom alle småspeideren i Nedre Buskerud Krets. Oppgavene variere med alt fra 1.Hjelp til dyr og planter.

Årets småspeiderkonkurranse blir i år arrangert på Håøya i Oslofjorden Søndag den 3.Juni.

Vi skal ta båt ut på øya, men vi har dessverre ikke fått oppmøte tidspunktet enda, så vi vet ikke annet enn at det blir mellom 08.45 og 09.45. Mer info om tidspunktet kommer senere.

Konkurransen begynner kl. 11.00 og det er fellesavslutning kl.15.00.

Hver småspeider må ha med seg:
Litt mat til før konkurransen
Pølser til å grille etterpå
Drikke
Sittepute og kanskje en ekstra genser
Kniv til å spikke pølsepinne med

Alle småspeiderne fra 1.Skoger stiller i speiderskjorte. Hvis noen ikke har dette, må de stille i speidergenser.
Alle må ha skjerf uansett.
Det gis poeng under konkurransen på stil og svies, og da er det viktig at uniformen er i orden!

Også i år er foreldre, søsken, besteforeldre ol. hjertelig velkomne til å bli med. Vi trenger også noen foreldre til å følge gruppene rundt på postene, siden lederne skal stå på postene.

Send en mail eller ring for å melde på.
Vell møtt til en begivenhetsrik dag!

Speiderhilsen Emilie og Linn


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…