Planleggingshelg 16 og 17 juni

Da er det klart for planleggingshelg! Alle patruljeførere og assistenter som skal begynne neste høst skal møte opp lørdag og søndag for å sette opp møteplaner og patruljer for høsten.

Oppmøte er 11.00 på lørdag og 11.00 på søndag. Når vi er ferdige på lørdag kommer vi tilbake til senere. De som skal møte er:
Håkon Hasselberg
Øyvind Frostad
Johannes Wike
Antantas
Vitautas
Georg Dalen
Per-Magnus Lie
William Dalen
Fredrik Steiner
Robert Eide
Jens Holm
Vegard Rostad

Utover dette så skal alle enhetsledere og assistenter møte + roverlaget. De som har tilgang på laptop bør ta med dette, vi kommer til å bruke denne aktivt for å sette opp programmene og det vil være tilgjengelig nett mesteparten av tiden. Det vil ikke være mulig å overnatte på Speiderhuset, så det er ikke behov for å ta med sovepose. Mat besørges av Gruppa, drikke må dere ta med selv. Pass også på å få med dere skrivesaker og kalender for høsten. Spørsmål kan rettes til undertegnede på 905 12 410.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…