Hampshire 007 – endelig betaling

Nå er tiden kommet for endelig betaling til årets store speideropplevelse – Hampshire 007!

INFORMASJONSPAKKE 4

Her finner dere den siste informasjonen vi har fått om leiren, både ting dere har fått informasjon om før og en del nye praktiske opplysninger. Dette er bare til informasjon og en del av informasjonen er lite relevant for dere.
Pakking av sekk
Det er noen ting som kan være greie å merke seg i informasjonspakkene i forhold til hva man bør tenke på når man skal pakke sekken. Pakk så kompakt som mulig, dvs. færrest mulig kolli og at alle gjenstander er godt festet til sekken og ikke stikker ut. Et problem i denne forbindelsen er liggeunderlag som har en tendens til å stikke ut, har du problem med å feste dette ordentlig så legg det på salen i speiderhuset i løpet av juni måned eller lever det til meg eller Audun.

Dere må også være oppmerksome på at det ikke er lov å bære kniv i England, og det er derfor ikke lov å ta med kniv for speiderne. Husk å ta med passet og sjekk at det er i orden nå. Europeisk helsetrygdekort anbefales, men er ikke påkrevet i England. Vi kommer tilbake med en utfyllende pakkeliste.

BETALING
Vi skal nå foreta endelig oppgjør av leiravgiften til Hampshire 007. Leirkontingenten er som tidligere nevnt 3 500,- kr for hver speider, det betyr at dere nå skal innbetale kr 1 500,-. Det forutsetter at dere har innbetalt de to foregående delbetalingene på til sammen 2 000,- kr, så hvor mye hver enkelt skal betale avhenger naturlig nok av hvor mye dere har innbetalt tidligere. I tillegg til at leirkontingenten må betales, kreves det at alle leirdeltakerne skal være medlem av Norges speiderforbund og ha betalt medlemskontingent. Hvis dere er i tvil om hvor mye dere skal betale, eller om dere har betalt medlemskontingenten, så ta kontakt! Lederne i 1. Skoger skal betale en leirkontingent på 1 895,- kr som inkluderer utflukten til «Thorpe Park». Har du innbetalt de to foregående delbetalingene på til sammen 200,- kr, skal du derfor innbetale 1 695,- kr nå. Leirkontingenten betales innen 18. juni. Betalingen skal skje til nedenstående konto:

1. Skoger Speidergruppe
v/Kenneth Strømmen
Johan Bjerknesvei 9
DRAMMEN
Bankkontonr.: 2310.20.19407

NB! Merk giroene tydelig med hva betalingen gjelder og speiderens navn.

For mer informasjon om leiren, gå inn på kretsens hjemmeside www.nbk.scout.no eller www. 1skoger .org. Denne informasjonen er sendt ut på e-post, så skal du på leir og ikke har mottatt denne informasjonen så si ifra.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…