REISE – HAMPSHIRE 007

Her finner dere informasjon om reisen til årets leir i England

AVREISE

Hampshire 007 Her kommer siste informasjon om leiren:
Avreise: Oppmøte på Gardermoen lørdag 28. juli 2007, kl. 15.00
Hjemkomst: Gardermoen søndag 5. august 2007, kl. 16.00

Vi reiser med charterfly fra Gardermoen med avgang kl. 17.00, som vil ankomme Bournemouth kl. 18.10. Herfra går reisen videre med buss til Southampton og leirområde. Hjemover går flyet kl. 14.00 på søndag med ankomst Gardermoen kl. 16.00.

Vi som reiser med charterfly skal sjekke inn ved en egen skranke hvor en representant fra kretsen har billettene. Hver kan ta med inntil 30 kg med godt pakket og merket bagasje (NB! Gassbokser, rødsprit og annet brennbart kan heller ikke sjekkes inn på fly). Det betyr at den fine blå butanbrenner du fikk til bursdagen må bli igjen hjemme, sammmen med den nye kniven. Pakk ting du har brukt for på reisen i en egen sekk/bag el., og husk de meget strenge sikkerhetsreglene for håndbagasje (se http://www.luftfartstilsynet.no/passasjer/article381.ece ). Ta med matpakke, da det kan ta litt tid før vi får organisert noe matservering på leiren.

Hjemmeleder:
Skulle det dukke opp spesielle ting under eller i forbindelse med leiren, hvor dere ikke får tak i noen av lederne på leiren, så er Espen Frøysland vår hjemmeleder på tel. 97 54 24 90 (m) / fam.froysland@hotmail.com.

Lurer du på noe kan du ringe til: Audun Frøysland tel. 90 51 24 10 eller Kenneth Strømmen tel. 32 80 10 96 / 92 80 06 18.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…