OPPDATERT: Hvordan komme til Gardermoen? – Hampshire 007

Tog er ett meget godt transportalternativ for de som lurer på hvordan dere skal komme dere til flyplassen. Toget går direkte fra Drammen stasjon til flyplassen hver time. Vi anbefaler derfor tog som et enkelt og miljøvennlig reisealternativ for alle.

Det toget som passer best for oss går 12:51 fra Drammen stasjon (Det er buss for tog en strekning, så oppmøte er klokken 12:30!) og er fremme 14:03 på Gardermoen. Perrongen ligger under flyplassen, og rulletrapper og heis fører oss direkte opp i avgangshallen. Med utgangspunkt i forventet ankomst kl 16:00 på søndag 5.8, vil vi kunne rekke et tog kl 17:08, som er fremme i Drammen 18:20. Toget koster 63,- kr hver vei for barn, 125,- kr for studenter/skoleelever og 166,- kr for voksne.

Vi sees på Drammen stasjon!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…