Troppsbanner 9. – 11. November

Da er det klart for årets Troppsbanner hvor patruljene skal kjempe seg i mellom for å kunne smykke seg med tittelen «Bannerpatrulje». Dette foregår i år på Leikvinjar fra fredag 9. til søndag 11. November.

Troppsbanner er en intern konkurranse om å være den beste patruljen hos oss. Senere er det også Kretsbanner som foregår mellom alle patruljene i Nedre Buskerud Krets. De som går seirende derifra går videre til NM i Speiding – ganske spennende!

Det vil bli gitt teori oppgaver, praktiske oppgaver og hemmelige oppgaver i løpet av helgen.

Oppmøte er klokken 18:00 på Åskollen skole og avreise blir da 18:15. Viktig at alle kommer tidsnok da vi er avhengig av dette for å holde tidsskjemaet for resten av helga. Vi drar hjem igjen på søndag med avreise fra Leikvinjar klokka 13:00.

Vi er igjen avhengige av at noen kunne tenke seg å kjøre. Det tar ca. én time med bil til Leikvinjar, såfremt man kjører riktig.

Vi skal ligge på et av Norges Speiderforbund sine «leirsteder» – Leikvinjar ved Hønefoss. Alle skal ligge inne, her er det god plass for det meste. Vi prøver å spise alle måltider sammen for å skape en god atmosfære – dere må derfor gjerne ta med pålegg og brød.

Det man må pakke med seg er følgende:

 • Sovepose (det er mange madrasser på Leikvinjar, så det er ikke nødvendig med underlag
 • Matpakke, eller brød og pålegg – så deler vi på det meste
 • Drikke for turen (vannflaske, saft etc.)
 • Varmt tøy (vi skal ut i naturen)
 • Regntøy (kommer ann på været)
 • Gode sko (for utebruk)
 • Kniv, kompass, lommelykt
 • Tøyskift for helga
 • Godt humør og stå på vilje

Hvis mulig, pakk i bag. Dette gjør det enklere å stable bagasjen i bilene som skal frakte oss.

Påmelding skjer som vanlig til enten tlf +47 905 12 410 eller til post@1skoger.org.

Dette er en bra tur å være med på, opplegget er på plass og det blir mye å ta fatt på. Patruljeførerne bør selvsagt oppmuntre til at så mange som mulig fra deres patrulje stiller slik at det er mulig å vinne det her.

Spørsmål kan rettes til Troppsleder, Audun på ovenfornevnte telefonnr eller epost.

Vel møtt!


 • Åpen dag hos oss!

  Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


 • Velkommen til oppstart høsten 2021

  Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


 • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

  Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…