Planleggingstur for ledere, patruljeførere og assistenter

Det er klart for planleggingstur for alle ledere og alle patruljeførere/assistenter. Alle patruljeførere og assistenter skal stille. Turen er satt til 23-25 November. Vi skal til Ingelsrud speidersenter i Eidskog. Noen som husker Fri 05 kanskje 🙂

Oppmøte er fredag klokken 17:00 på Åskollen skole og umiddelbar avreise for å klare timeplanen denne helgen. Vi regner med å være tilbake på søndag klokken 16:00.

Av aktiviteter vi skal gjøre er peff-lyn-kurs, planlegging av neste års arrangementer, starte opp planlegging for Svelgen 08, en liten tur over grensa ++

Følgende skal pakkes med:

 • Sovepose
 • Kopp, tallerken, bestikk
 • Innesko/tøfler/sokker
 • Klesskift
 • Papir/blyant
 • Kalender
 • 1 pålegg/ brød til felles frokost/lunsj
 • Laptop for de som har det

Vi ordner noe felles kveldsmat på fredag og til middag lørdag.

På denne turen er det ingen påmelding, her SKAL alle patruljeførere og assistenter stille.

Vel møtt for en konstruktiv og lærerik helg!


 • Åpen dag hos oss!

  Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


 • Velkommen til oppstart høsten 2021

  Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


 • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

  Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…