Roverlaget starter opp!

Første Rovermøte etter ferien blir 9 januar kl 1800 på speiderhuset.

Alle rovere SKAL stille på møte.
Årets aspiranter skal også bli med på møtene våre framover.

Årets Aspiranter:

Fredrik
Jens
Vytautas
Henrik
Eirik
Sille

Viktig !!!
De som ikke kan komme på møter eller turer, skal gi beskjed til Daniel på sms 93290480 senest 2dager før møte/tur dagen. Dette gjelder alle møter og turer.

Er det noen som vet de er mye opptatt og ikke kan stille på møter, vil jeg ha beskjed.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…