Tur til Risdalsåsen 26. – 27. Januar

Nå er det endelig tid for å sjekke ut speiderhytten til 4.Drammen. Den ligger på Risdalsåsen, som er ca 2 kilometer innover i skogen fra Fjell kirke, så det er ikke lange turen. Dette blir første gang troppen er på tur dit, så det blir spennende å se…

I løpet av helgen vil det være noen forskjellige speideraktiviteter, men det vil selvfølgelig være tid til å slappe av og kose seg også!
Vi må bare vente og se om det blir skitur eller gåtur, for hvis dette regnværet fortsetter er jeg redd det blir for lite snø. Det er fullt mulig å bruke truger istedenfor ski, Daniel kommer til å bruke dette…

Oppmøtet blir på Åskollen skole kl 10.00 på lørdagsmorgenen og vi regner med å være hjemme igjen ca kl 15.00 på søndag. Det kan hende vi trenger foreldre til å kjøre, så det er fint hvis noen har mulighet til dette. Hvis noen foreldre ønsker å være med for å hjelpe til er dette noe vi tar imot med takk. Gi beskjed til Helge om dette er ønskelig. Foruten Helge så blir Lagleder Daniel med og store muligheter for at Troppsleder drar hvis han ikke er sendt til India enda.

Påmelding skjer til Helge på 95119020 innen fredag 25. Januar. Hvis du sender sms må du huske å skrive navnet ditt.

Ting som er greit å ha med seg:
Sovepose/underlag
Gode sko/ ski+ skistaver hvis det er snø
Regntøy hvis det er utrygt for regn
Varmt tøy / Klær for å være ute
30,- til felles middag
Brødmat/matpakker for 3-4 måltider
Lommelykt
1 klesskift, vi kan kanskje bli våte i dette været!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…