Peffkurshelg 9-10 februar

Kjære alle patruljeførere! Da er det klart for patruljeførerkurs helgen 9-10 februar. Det er Nedre Buskerud Krets som står bak, og da pleier det å være knall bra! Vi anbefaler at de som er nye som patruljeførere stiller fordi dette gir et godt grunnlag for videre opplegg hos patruljene. Det har vært vanskelig å få tak i alle patruljeførerne, så jeg må nesten be dere ta kontakt med Helge umiddelbart for å avklare reise og fellesutsyr! Hvis dere kommer borti noen andre patruljeførere, gi beskjeden videre!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…