Bremanger 08 – Velkommen!

Grunnet noe ustabil tilgang til internett her i India så har ikke denne informasjonen kommet før nå dessverre. Det kommer en del informasjon i løpet av det neste døgnet med tanke på påmelding, skjemaer, informasjon om priser og opplegg på leieren. Påmelding settes til 21. April og påmelding skjer til post@1skoger.org . E-posten må inneholde speiderens navn, fødselsdato og navn på foresatte.

Leiren går av stabelen i August og alt skjer i år på vestlandet. Prisen for moroa er 1500,- NOK pr hode med noe søskenrabbat. For utenlandske grupper er prisen satt til 1200,- NOK.

Vi håper å bli rundt 100 personer på leiern, så det er ypperlig for de som ikke har vært på leir før siden vi er i Norge og leiern ikke er så veldig stor.

Følg med, mer info kommer!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…