St. Georgsdagen i Drammen Park

På lørdag er det markering av St. Georgsdagen i Parken i Drammen, med løftefornyelse. Løftefornyelsen foregår på scenen i Parken og er en del av ett stort profileringsarrangement speiderne i Nedre Buskerud gjør sammen med de andre friluftsorganisasjonene i Drammen.

Det vil bli bygget opp et byggverk som det er aktivitet på under hele
arrangementet og det vil være flere telt/lavvoer som deltakerne kan gå inn i for å se hvordan er «speidertelt» ser ut. Aktivtetene er gratis, men det oppfordres til å gi penger til speideraksjonen.

Det vil være aktiviteter som for eksempel: pil og bue, natursti, rundløype i Parken, flaskeløft, toving, livlinekasting,-bruskasseklatring, taubane, pinnebrød og balansestokk.

Alle speidere oppfordres derfor til å stille opp i parken med speiderskjorte for å avgi løfte og for å vise at vi er speidere!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…