Tur til KFUK-hytta 25-27. April

Nå er det endelig en tur igjen, denne gangen går den til KFUK-hytta som ligger ved Tverken her i Drammensmarka. Påmelding innen Torsdag 28. April

KFUK-hytta er en hytte vi har vært på mange ganger tidligere, for det er en fin hytte som ligger i nærheten av Tverken, nærmere bestemt ligger den ved en bekk med navnet Whiskybekken. Det vil bli flere aktiviteter i løpet av helgen, blant annet kart og kompass.
Vi kommer til å kjøre opp til Landfalltjern og går derfra og til hytta (en tur på ca en time). På søndagen kommer vi til å gå ned Aronsløypa. Hvis du lurer på noe er det bare å ta kontakt.

Påmelding:
Meld deg på innen Torsdag til Svein Erik: sveini89@hotmail.com eller 41577692

Oppmøte:
Fredag kl 19.00 på Åskollen skole

Avslutning:

Søndag kl 14.30 nederst av Aronsløypa, her må speiderne bli hentet.

Pakkeliste:
Sovepose/underlag
Gode sko/ ski hvis det er snø (selv om vi tviler litt på at det er snø til helgen, sjekk ut webkamera på tverken for å se om det er snø)
Klesskift: Varme klær + klær for å gå i skogen
Innesko kan være kjekt å ha
30,- til felles middag
Brødmat/matpakker til 3-4 måltider
Lommelykt
Kniv

Vel møtt!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…