Bremanger 2008 er over…

Årets leir på vestlandet er over og alle speiderne er kommet hele hjem og det hele har vært en kjempebra leir.

Drammens Tidene har en reportasje om vårt besøk i Kalvåg tilogmed!

Hvis noen har noen bilder liggende som de vil dele på så er det bare å si ifra…

Det ble noen forandringer på planene underveis, men dette satte ikke en stopper for opplevelsene. Været som var meldt var ikke så bra, men vi slapp unna det verste regnværet. 1. Skoger og Kong Skjold har vært høyt og lavt, kanskje mest høyt i løpet av leiren, og det har til tider vært en del slitne speidere.

Ønsker alle en fortsatt god sommer og høst og ser frem til mer moro fremover med speiderne og våre nye venner i Kong Skjold.

Alltid beredt!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…