Troppstur til KFUK hytta ved Tverken

Da er det tur igjen i februar. Vi setter på oss skia og går fra Landfallstjern klokken 19.00 (direkte oppmøte) inn til KFUK hytta som ligger rett innenfor Tverken.

Det blir som vanlig en del uteaktiviteter, så ta med godt og varmt tøy!

Vi beregner å være nede på Landfalltjern parkeringsplass klokken 14.00 på søndag.

Pakkeliste:
+ Sovepose
+ Ski/staver (det er mulig å gå på bena også, men ski er mye enklere!)
+ Tykke sokker
+ Utetøy (lue/votter/hansker etc.)
+ Badetøy (det er badstue der 🙂
+ Lommelykt
+ Asjett, kopp, bestikk
+ Drikke (ublanda saft eller andre ting som kan blandes ut)
+ Brødmat til frokost lørdag og søndag
+ 30,- NOK til felles :middag og lunsj

Ta kontakt om det er noe som er uklart. Vel møtt!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…