Snøhuletur til Vegglifjell (avlyst)

Vi er dessverre nødt til å avlyse snøhuleturen for denne gang grunnet liten oppslutning. Det er synd for de som kunne tenke seg å dra, beklager.

*** avlyst ***

Årets tøffeste tur er rett rundt hjørnet. Vi dra til Daggrø på Vegglifjell og planen er å grave snøhule. Med den snømengden vi har motatt i det siste så burde ikke det være noe problem.

Avreise lørdag morgen klokken 10:00 og tilbakekomst på søndag rundt klokken 15:00. Transport avklares når vi ser hvor mange som skal være med. Det er derfor viktig at man melder seg på i dag! Hvis vi ikke får med nok folk er det fare for at turen må avlyses.

Pakkeliste:

 • Sovepose/liggeunderlag
 • Ski og staver (det er ikke løype der vi kal gå)
 • Dobbelt sett med lue og votter
 • Gamasjer (hvis man har)
 • Varme klær til å være ute i
 • Brødmat til 2/3 måltider
 • Drikke (ikke brus/juice etc. som ikke kan blandes ut)

Transport og heiskort må dekkes av speideren selv, pris på dette blir gitt til de som skal være med.

Meld dere på til troppsleder innen fredag klokken 12:00.

Spørsmål? post@1skoger.org / 905 12 410


 • Åpen dag hos oss!

  Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


 • Velkommen til oppstart høsten 2021

  Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


 • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

  Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…