Siste info om Åndalsnes

Kort tid før avreise så kommer siste informasjonen om Åndalsnes 2009. avreise er 0500, oppmøte 0430 på rutebilstasjonen som det tidligere er gitt beskjed om. Vi beregner å være hjemme igjen på lørdag 11 juli rundt midnatt (natt til søndag altså). Nærmere klokkeslett vil bli gitt når vi vet dette. Tidspunktet avhenger av trafikk og når vi får dra fra leiern tidligere på dagen. Gruppeleder Kjetil Bakken vil bli orientert om dette på lørdag og vil gi informasjon videre. Les mer for konbtaktinformasjon til Kjetil…

Gruppeleder Kjetil Bakken vil være hjemmeleder på denne leiern og vil kunne bistå med informasjon om det skulle være noe spesielt og de som er foreldre ikke kommer i kontakt med hverken ledere eller speidere på leiern. Han kan treffes på mobil 959 66 688. Troppsleder Audun Frøysland kan nås på 905 12 410 hvis dekning og batteri holder på leiern.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…