Forhåndsinfo: Oruphøj DK-2010

Det er endelig klart for når og hvor årets speiderleir blir. Ferden går denne gangen til vår vennskabsgruppe i Danmark, Kong Skjold. Vi er blitt invitert til å være med på leir fra 30 juli til 8 august – et sted midt mellom København og Holbæk (kart kommer). Leiren er åpen for alle som er med i troppen og eldre.

Bindende påmelding og delbetaling den 19 april. Leiren kommer på 1600,- med forbehold om noen ekstra kroner til transport hvis det ikke dekkes av foreldrelaget. Første delbetaling vil være på 1000,-. Info om kontonr etc kommer. Påmelding skjer til enten post@1skoger.org eller ved sms til 905 12 410.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…