OPPDATERT: Vi skal på kanotur!

Vi legger igjen ut på årets varmeste tur – kanotur i pinsen!

Det er kanotur i pinsehelga, lørdag til mandag. Vi skal padle på Hajern denne gangen. Turen i 2009 var en stor suksess – så det er bare å hive seg på!

PÅMELDING SNAREST!

Oppmøte: Lørdag klokken 0900 på Åskollen skole (noen foreldre må kjøre speiderne til Hajern).
Retur: Henting av speidere Mandag klokka 1400 (info gis ved avreise).

Pakkeliste:

 • Sovepose/liggeunderlag
 • Svømmevest/flytevest
 • Regntøy
 • Skifte
 • Badetøy / håndkle
 • Matpakke/brødmat for 4-5 måltider
 • Drikke
 • Kompass

Været ser ut til å bli bra, så dette blir garantert en bra tur! Det eneste som mangler nå er speidere som skal på tur!

Påmelding snarest!


 • Åpen dag hos oss!

  Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


 • Velkommen til oppstart høsten 2021

  Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


 • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

  Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…