Oruphøj DK-2010: Dag 6

Norsk utgave: 
I dag har vi hat o-løp. Mange gikk seg vil i skogen (spesielt danskene) men de overlevde på grunn av norske helter!  

 

Senere på dagen måtte vi begynne å pakke til haik. Trine hadde fødselsdag og hun smilte! Alle fikk kake og sang! Vi fikk besøk fra forskjellige folk som hjalp til med et ettermiddagsløp som var et rolespill. Der mange ble etterfulgt av pesten. Folk døde! Pga dårlig vær kunne vi ike sitte rundt bålet så vi måtte spise sjokoladekake ved bordet under presening. Nå skriver vi dagbok!

 

 

/Jostein


Dansk utgave:
I dag har vi været på o-løb. Nordmændene er rigtig dårlige til at se på kart, og var skyld i at vi gik forkert! Derfor måtte nogle sidde og vente på en bænk i en hel time. Senere fik vi til opgave at pakke til heiken i morgen. Trine havde fødselsdag, og hun blev fejret med et stort brag af en fest, hvor hun rent faktisk var glad. Vi sang for Trine både på Engelsk, Norsk og Dansk. Her fik vi kage, hvor det ente med en stor flødeskumskrig, Kristine lugter stadig. Om aftenen kom forskellige folk på besøg, nogle uventede, som skulle hjælpe med aftenløbet. Her blev mange forfulgt af pesten. Folk døde! Pga. af regnvejr spiste vi igen kage under preseningen.

/Agnete

 


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…