Oruphøj DK-2010: Dag 8

Siden speiderne var på haik trodde jeg som troppsleder at jeg skulle få sove lenge, men neida…

På et hardt gulv våknet man klokken 07:00, og etter litt sløving var man oppe til rundt 08:00. Speiderne på sin side hadde da stått opp og var allerede på vei hjem her til Holbæk. Litt over en mil senere var de fremme ved speiderhuset til Kong Skjold i godt vær og noen tilogmed ved godt mot…

Siden Morten har bursdag i dag hadde lederne (stort sett Signe, men også et innslag av gode ideér fra Audun og Kenneth) bakt lag-kake (en slags bløtkake) til spejderne. Kakene ble borte i en fart og spejderne satte kursen mot fjorden for å få seg en dukkert. Vannet var salt og grunt, men alikevel godt å få seg en dukkert.

Resten av dagen har stort sett gått bort til å slappe av, ta en tur på butikken, spise slik, slappe av og spejderne har som vanlig søpplet rundt om på plassen.

I morgen blir det hjemreise med buss eller bil/båt – det tror jeg de fleste ser frem til – i alle fall å komme hjem. Kanskje bortsett fra noen spejdere som er blitt særs gode venner 🙂


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…