Godt nytt år!

2010 er over og vi starter opp med nytt friskt mot i 2011. Første møtet er mandag 10 Januar klokken 19.00.

1. Skoger har store utfordringer for 2011. Vi skal pusse opp speiderhuset, på leir til Sverige, rekruttere flere speidere og ledere – og prøve å holde på de vi allerede har.

På det første møtet skal vi se på hva vi ønsker å gjøre i speidern og hvordan opplegget skal settes opp. Det er satt opp gruppetur/planleggingstur i januar for alle medlemmer – viktig at alle setter av tid til denne turen – der vil vi planlegge opplegget for 2011 og hvordan dette skal gjennomføres.

Godt nytt år!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…