Camp in Camp Sonnarp 2011

Sett av datoene 29 juli til 6 august 2011! Leiren i år er lagt til Skåne i sør-Sverige, tett opp til Verdens jamboreen som er samtidig. Sjekk ut info fra kretsen!

Påmelding og innbetaling innen 7 mars 2011. Påmelding til Audun direkte via post@1skoger.org eller telefon 905 12 410. Innbetaling skjer til det vanlige kontonr for speidern, kroner 2000,-. I tillegg kommer betaling for transport (700,-), noe senere.

MELD DERE PÅ I DAG!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…