Viktig info om leiren 2011

Viktig!

 • Helseskjema må fylles ut og leveres i papir i 2 eksemplarer ved avreise til Troppsleder. Helseskjema finner du her.
 • Stol/liggeunderlag skal leveres på speiderhuset mandag 25 juli.
 • ALLE skal ha speiderskjorte og skjerf klart før leir. De som ikke har dette må kjøpe det på forhånd. Har man ikke speiderskjorte kommer man ikke på leir. Bestilles på www.alltidberedt.com.

LES MER FOR FULL INFORMASJON OG PAKKELISTE! 

Nå nærmer det seg sommerleir i Sverige!
Vi blir 14 grupper fra Nedre Buskerud krets, og 17 fra Mjøs-kretsene. Til sammen blir vi med stort og smått, omtrent 250 fra vår krets og 304 fra ⤽Mjøsklubbenâ¤?.

Transport
Vi skal kjøre buss til leiren sammen med de andre i Kretsen. 700 kroner per snute til busstransport må betales til gruppas konto 2310 20 19407. Dette må betales før avreise. Betalingen merkes med «BUSS:» og speiderens navn.

Speiderne møter for busstransport fredag 29.07 kl.05:45 på Biltilsynet ved Lierstranda. Aktivitetene til leiren starter på selve bussreisen. Det blir noen stopp underveis til leiren. Ta med uansett med stor matpakke og drikke til reisen. Etter ca 4,5 time blir det en 45 minutter stopp, da blir det også mulighet for den enkelte å kjøpe seg varm mat. Det blir tilsvarende på hjemreisen. Det blir et varmt måltid tilgjengelig når vi kommer ned fredag ettermiddag.

Merker og kiosk
På leirområdet vil Kullaspeiderne (de vi leier Sonnarp av), ha åpen kiosk med svenskt godteri. Dere må ha med svenske lommepenger, minibank er det ikke i nærheten. Kullaspeiderne har også egne merker for leirstedet etc. som de selger i kiosken på Sonnarp.

Mat
Fredag 29.7.2011 Ingredienser til et lettvint varmt måltid
Lørdag 30.7.2011 Kjøttboller med potetmos
Søndag 31.7.2011 Kotelett, potet, salat, tomat, agurk, bearnaisesaus
Mandag 1.8.2011  Porsjonsørret/laks, potet, gulrot, hollandaisesaus
Tirsdag 2.8.2011  Sideflesk, potet, makaroni
Onsdag 3.8.2011 Grillpølser, hamburgere, pølsebrød, hamburgerbrød
Torsdag og fredag blir avklart senere.

Pakkeliste
Pakk i bag. Liggeunderlag og flytevest må leveres inn den 25 juli på speiderhuset klokken 1800. Flytevesten må merkes med speiderens navn for å unngå at den blir borte ved transport eventuelt bortlån under leir. Det vil ikke være mulig å lade telefoner eller andre ting under leiren, så dette kan legges igjen hjemme.

Pakkeliste for håndbagasje (som skal med på buss):
Drikkeflaske
Matpakke
Eventuelle ting for å få tiden til å gå

Pakkeliste:
Sovepose
Toalettsaker
Håndkle
Solkrem, solbriller
Myggmiddel
Tallerken, kopp, spisebestikk
Kniv
Lommelykt
Kompass
Skift for en uke på leir (skjorte, shorts, genser, sokker etc.)
Regntøy
Gode sko (joggesko, ikke tøysko)
Badetøy
Fotoapparat
Leirbålskappe
Enkeltmannspakke

På kropp ved avreise:
Speiderskjorte, skjerf (obligatorisk – alle skal ha dette)

 

Alle spørsmål vedrørende leir kan stilles til Audun.


 • Åpen dag hos oss!

  Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


 • Velkommen til oppstart høsten 2021

  Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


 • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

  Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…